Het wordt weer bruisen, spetteren, swingen en genieten tijdens de 18editie van het Stadshagenfestival. Wat is er allemaal te doen:

Braderie, Prijzenfestival, Jumbo Kinderplein en BBQ-wedstrijd

Mooie en lekkere streekproducten en andere leuke koopwaar worden uitgestald op de braderie. Kom snuffelen en doe mee aan het Prijzenfestival. In het Twistvlietpark kun je helemaal losgaan op het Jumbo Kinderplein met maar liefst negen spectaculaire mega-attracties. Of verlekker je bij de BBQ-wedstrijd waarbij teams uit het hele land elkaar de loef afsteken.

NIEUW: IBIZA-PLEIN

Aan de Belvédèrelaan brengen we je helemaal in Ibiza-sferen met een fair, loungehoek, DJ in retro VW-bus, lekkere snacks en gezelligheid. Bij de pop-up salon van HairCtrl kun je Ibiza-feathers laten zetten. Ook Billy uit Utopia is hier van 14.30u tot 16.30u voor een Q&A-sessie. Degene die de meest bijzondere vraag stelt, gaat naar huis met een originele Utopia-kist.

Chillen, vette workshops, sporten en jongerenpodium

Jonge DJ’s on stage. Chillen in de Jongerenlounge. Je eigen smoothie of alcoholvrije cocktail maken. DJ-, make-up-, game- en hiphop-workshops. Sporten in de pannakooi. Zoeven langs de zipline en klimmen naar grote hoogte.

Stadshagen goes local at night

En toen was er LEAD! Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party animals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud en ga je op in de beste hits van toen en nu! En ook local hero DJ Marco Ester zorgt ervoor dat het dak er figuurlijk weer af gaat.

Binnenkort publiceren we hier het programma. Houd je brievenbus in de gaten, medio augustus wordt de folder met alle info verspreid in Stadshagen en Westenholte (uitgezonderd nee-ja en nee-nee stickers)!

Klik hier om de folder online te lezen.

Kijk voor meer informatie op onze Facebook-pagina of op www.stadshagenfestival.nl.