Winter Wonderland in Stadshagen
Zaterdag 22 t/m maandag 24 december
We toveren het winkelcentrum van Stadshagen op zaterdag 22 tot en met maandag 24 december om in een Winter Wonderland in kerstsfeer.
 
Wat is er allemaal te doen?
 
Zaterdag 22 en maandag 24 december
10.00u tot 17.00u:
WINTER WONDERLAND
Zwieren en zwaaien op het ijsbaantje, meet & greet met twee ijsprinsessen en kindertheater. Gratis glühwein, chocomelk en snert in de sfeervolle iglotent, genieten van muziek. En de kleintjes kunnen gezellig knutselen en of zich laten schminken in de Kidskersttent van Partou terwijl de ouders even boodschappen doen.
Extra: op zaterdag rijdt ook het Stadshagentreintje weer rond.
 
Zondag 23 december
12.00 – 18.00u:
KOOPZONDAG & KERSTMARKT
Shoppen en genieten van de kerstsfeer. De meeste winkels en het ijsbaantje zijn open. Er staan diverse kerstkraampjes om gezellig te snuffelen en shoppen. Ook de ijsprinsessen weer van de partij. Er is livemuziek van Emma Kisteman, het duo Termites en Popkoor Hoorhaar
 
Zondag 23 december
16.00 – 18.00u:
OUD-HOLLANDS CULIHOPPEN & VOSSENJACHT
Een gezellig én gratis uitje met vrienden, je buren, familie en/of het hele gezin. Lekker smikkelen en smullen van elf gratis hapjes en drankjes en ondertussen genieten van de livemuziek. De kids kunnen op zoek naar de elf vossen die zich hebben verstopt in het winkelcentrum. Vind ze allemaal en vraag om een stempel. Heb je alle stempels verzameld, scoor dan een gratis oliebol bij de oliebollenkraam.
Intertoys cadeaubon van €25 winnen?
En met een volle vossenstempelkaart maak je ook kans op een van de drie Intertoys cadeaubonnen t.w.v. €25,-. Doe mee en win!